Service

Fietsenservice

Kwaliteit op alle reparaties

Bij ons staat vakmanschap voorop en onze mensen zijn speciaal opgeleid voor o.a. het repareren van uw fiets. Als professionele organisatie, geven wij u natuurlijk kwaliteitsgarantie. Dat betekent voor u altijd de zekerheid van een prima gerepareerde fiets.

Quick service voor kleine reparaties

Indien uw fiets maar een kleine reparatie nodig heeft, is er de speciale ‘quick service’ waardoor de reparatie snel of zelfs ter plekke kan worden uitgevoerd terwijl u wacht. Zodoende kunt u weer snel op uw gerepareerde fiets stappen! Ook herstellen wij fietsen die niet bij ons aangekocht zijn. En staan we ter beschikking voor onderhoudscontroles aan uw fiets en elektrische fiets

Runningservice

Breng als je nieuwe schoenen gaat kopen je oude loopschoenen mee: het slijtpatroon van de zool en de stand van de hielkap zeggen veel over jouw manier van lopen.
Daarom kunt u bij ons terecht voor een analyse die ervoor zorgt dat u de schoen koopt die bij u past.

Hoe werkt het?

Je loopt een aantal minuten op de loopband, terwijl er een video-opname gemaakt wordt met het video analyse systeem. Deze opname wordt vervolgens vertraagd afgespeeld en in detail geanalyseerd door de INTERSPORT medewerker. Daarna krijg je uitleg over je loopstijl.

Een analyse van het looppatroon is voor hardlopers van alle niveaus een verstandige stap om het risico op blessures te verkleinen en je loopstijl te verbeteren. Dus of je nu een hardcore hardloper bent, of net bent begonnen, kom langs bij INTERSPORT voor een analyse.

Tennisbespanning

Bespanning: de motor van je racket

De bespanning van een tennisracket komt uiteindelijk met de bal in contact. Juist de bespanning van een racket bepaald dan ook in grote mate de eigenschappen van een tennisracket. Door een juiste keuze van snaartype, snaardikte en bespanhardheid kun je het racket nog beter afstemmen op je persoonlijke wensen en eisen.

Voorkom blessures: vervang uw bespanning op tijd

De meeste bespanningen zijn tegenwoordig synthetische snaren, die over uitstekende eigenschappen beschikken (sterk en elastisch). De elasticiteit van een snaar zorgt voor de balversnelling en zorgt ervoor dat trillingen gedempt worden. Helaas loopt de elasticiteit van de bespanning na verloop van tijd terug. Hierdoor worden de trillingen minder goed gedempt en u moet zelf steeds harder slaan om de bal voldoende vaart en lengte mee te geven. Een hogere armbelasting en een verhoogde kans op blessures is hiervan het gevolg. Doordat dit proces zeer geleidelijk verloopt, merk je dat vaak pas als het al te laat is. Het is dan ook verstandig om regelmatig de bespanning van je racket te vervangen.

Zorg voor een goede tennis grip!

Openingsuren

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00

Contact

Bikes and Sportwear
Intersport Lanaken
Nijverheidslaan 156
3620 Lanaken
089 / 71 53 08